Αλλαγή περιβάλλοντος, νέες εικόνες, αλλαγή διάθεσης, επαφή με τη φύση, σίγουρος τρόπος διαφυγής από την καθημερινότητα.

Κάθε νέος προορισμός προσφέρει την ευκαιρία για καινούργιες εμπειρίες καθώς και για μια δική μας εσωτερική αναζήτηση η οποία φωτίζει πτυχές του εαυτού μας και ενδιαφέροντα που δεν γνωρίζαμε.

Από την στιγμή που ξεκινάμε να προγραμματίζουμε ένα ταξίδι αρχίζει ήδη η εσωτερική διεργασία ευεξίας. Ανταποκρινόμαστε στην καθημερινότητα πιο θετικά και σκεφτόμαστε περισσότερο ευχάριστα πράγματα. Γινόμαστε ξαφνικά πιο δημιουργικοί, αποβάλλουμε άγχος και λειτουργούμε πιο αποτελεσματικά.

Για να προσφέρουμε στον εαυτό μας ένα ταξίδι, δεν χρειάζεται να περιμένουμε να κερδίσουμε το λαχείο. Αρκεί να αποφασίσουμε ότι αξίζει να ταξιδέψουμε και στην αναζήτηση που θα ξεκινήσουμε, θα βρεθούν προσφορές, τρόποι και μέσα για να γίνει πραγματικότητα το ταξίδι. Η οικονομικότερη λύση είναι τα οργανωμένα ταξίδια μέσω τουριστικών γραφείων. 

Τα ταξίδια με φίλους έχουν ακόμη περισσότερα οφέλη, καθώς ισχυροποιούν τις φιλίες και δημιουργούν αναμνήσεις που θα μείνουν αναλλοίωτες στο χρόνο. Αφού επιλέξουμε την παρέα, τον προορισμό και κάνουμε την κράτηση, πριν ανοίξουμε βαλίτσα, να θυμηθούμε την ταξιδιωτική μας ασφάλιση!

Προκειμένου να μας μείνουν μόνο ευχάριστες αναμνήσεις και να αντιμετωπίσουμε πιο εύκολα κάθε απρόοπτο γεγονός, υπάρχουν τα ασφαλιστικά προγράμματα για την κάλυψη εκείνων των περιπτώσεων που πιθανό να έκαναν το ταξίδι μας λιγότερο ευχάριστο.

Τα προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης πληρώνουν έξοδα νοσηλείας, αμοιβές γιατρών, κόστος φαρμακευτικής αγωγής, αποζημίωση για καθυστέρηση ή απώλεια αποσκευών, έξοδα υγειονομικής μεταφοράς καθώς και την προσωπική αστική ευθύνη για να αποφύγουμε τις έγνοιες και να μας μείνουν μόνο θετικά συναισθήματα από κάθε μας ταξίδι. Μπορούν να επεκταθούν και στην ασφάλιση του κόστους ταξιδιού, σε περίπτωση που ανέλπιστα ακυρωθεί το ταξίδι.

Για να απολαύσουμε ένα ταξίδι χωρίς ανησυχίες, με ένα πρόγραμμα ταξιδιωτικής ασφάλισης δεν θα χρειαστεί να το σκεφτούμε και πολύ καθώς το κόστος είναι ιδιαίτερα χαμηλό. Η ταξιδιωτική ασφάλιση ταξιδιού 10 ημερών σε Ελλάδα ή εξωτερικό είναι οικονομικότερη από την προσθήκη μιας αποσκευής σε αεροπορική εταιρεία, γι’ αυτό πριν ετοιμάσεις βαλίτσα, ξεκίνα από την ασφάλιση του ταξιδιού σου.

Απολαύστε κάθε σας ταξίδι όποιος κι αν είναι ο προορισμός, άλλωστε και η ζωή ένα ταξίδι είναι…